echilibrul

Echilibrul

Viața, așa cum este ea, pot spune că este frumoasă.

Vin momente când ești fericit și nici măcar nu ai nevoie de un motiv anume pentru a simți asta. Dar cum în spatele luminii este întunericul, există cazuri în care întâlnești persoane în viața ta care este posibil să contribuie la perturbarea echilibrului. Să ne înțelegem, acele persoane nu au nici o vină, ci numai tu, cel care ți-ai pierdut echilibrul, rezultând astfel că în interiorul tău nu a fost suficientă liniște și te-ai întâlnit cu creația mințiii tale.

Nimic nu este întâmplător. Dacă poate pe moment te gândești de ce ai întâlnit o anume persoană, de ce ai ajuns să-ți pierzi echilibrul, află că ar fi indicat să îi mulțumești acelei persoane pentru că te-a ajutat să rezolvi acel ceva care încă probabil stagna în subconștientul tău, nerezolvat.

Știu, după o astfel de perturbare stai și te întrebi cum oare ajungi din nou la starea ta de împăcare, conștientizezi că asculți muzica dar nu o auzi și atunci realizezi cam cât de mare a fost “avalanșa” care a venit către tine.

Nu îți pierde speranța, conștientizează și după câteva zile de liniște vei ajunge din nou la centrul ființei tale, acolo unde numai tu ai acces.

Bucură-te pentru tot ceea ce ți s-a întâmplat, mulțumește persoanei care te-a ajutat să mai urci o treaptă și conștientizează că fără acest ajutor nu reușeai să mai faci un pas către un alt nivel de înțelegere.

Eu… mulțumesc!

Leave a comment