Suntem unici

Există diverse tipologii de oameni, suntem unici, suntem diferiți și mai tot timpul încercăm să-l schimbăm pe cel de lângă noi, sau pe cei care îi întâlnim.

Au existat perioade când încercam să explic ceea ce credeam că este OK pentru persoana din fața mea, negândindu-mă că binelele meu poate nu este binele acelei persoane. Aceste încercări au fost până într-o zi în care am întâlnit o altă persoană, în fața căreia am încetat să mă mai gândesc că trebuie să explic ceva anume. Am tăcut, simțind că de fapt suntem unici, că acea persoană este bine așa cum este si nu este necesar să încerc să explic nimic.

Probabil că s-a întâmplat ceva plăcut, persoana din fața mea nu a fost nevoită să-mi explice contrariul a ceea ce poate gândeam că ar fi bine să zic, și am conștientizat mai mult ca niciodată… nu este necesar să convingi pe nimeni de nimic. Poți să oferi liniște, lumină dacă există în interiorul tău, nimic mai mult – într-o zi, totul se va schimba. Suntem unici, iar apropierea trebuie să vină singură, firesc.

Leave a comment