Consulting means more than providing simple tips

Business success, nowadays, means to be flexible and follow a well developed business plan.

consultanta manageriala

Management Consulting

Consultanta manageriala constituie o viziune independenta, obiectiva asupra problemelor prezentand o directie noua si indicand pasii ce trebuie urmati.

Interpersonal Communication

Necesitatea comunicarii intre oameni si organizatiile lor, in conditiile dezvoltarii relatiilor sociale.

dezvoltare personala

Personal Development

Dezvoltarea personala este calea prin care te poti redescoperi pe tine insati si in care te analizezi cu toata sinceritatea.

Management Communication

Comunicarea manageriala eficace si eficienta constituie un factor de competitivitate, un avantaj strategic al organizatiei.

340

Sesiuni de consultanta

1200

Ore de consultanta

15

Ani de experienta

454

Clienti Fericiti

Despre mine

Sunt o persoana care ma descopar tot timpul, in orice aspect al vietii mele. Imi place interactiunea cu oamenii, modul in care putem invata unii de la altii din tot ceea ce am trait si experimentat.
Sunt de părere că la nivelul oricărui colectiv se pot face schimbări ce pot fi benefice tuturor. Relațiile profesionale pot să influențeze foarte mult atât succesul afacerii, cât și viața personală a celor implicați, indiferent dacă este vorba despre manageri sau angajați.
Continui să păstrez cât mai multe contacte cu cei din jur, pentru ne cunoaste si a ne ajuta reciproc, avand intelegerea ca totul in viata noastra vine la momentul potrivit.

Testimoniale

Noutati

Ultimele articole despre consultanta

Contacteaza-ne pentru a solicita o informatie

Telefon:

0731 333 833

Suna
Trimite email