precisa

Povestea noastra 

Povestea noastra 

A fost odata ca niciodata un OM. Si acel om a avut un vis……………..

Totul a inceput in Iasi, anul 2002 an in care, viata mea, pot spune, s-a schimbat radical.

Eram eu, in zona de confort, cu un loc de munca foarte bun si nu ma gandeam la o schimbare. Atunci cand iti este bine vrei sa schimbi ceva? Nu cred, poate parea si putin aiurea.

Am cunoscut oameni care m-au incurajat sa existe povestea Precisa insa, initial, am respins total ideea. Puteam oare sa ies din zona de confort si sa plec din locul in care ma simteam foarte bine?

Viata si evenimentele din acea perioada m-au determinat sa fac acest pas si astfel s-a nascut Precisa.

De ce acest nume? Persoana importanta din viata mea mi-a zis ca mi se potriveste. Voi care ma cunoasteti sa confirmati sau nu acest lucru.

Ok, ca sa iti deschizi o firma este usor dar vine partea grea si te gandesti cum faci sa functioneze acest mecanism si sa dezvolti un astfel de business.

Eram doar eu, un birou, un raft, fax toate astea intr-o jumatate de camera in cealalta jumatate fiind o alta firma. Intereasant nu?

Initial am inceput sa vand reactivi, si nu pot uita toata viata cand dupa doua saptamani am primit cea mai extraordinara comanda, prima mea comanda pe 4 solutii de ph! Da, extrem de putin ca valoare dar foarte mult pentru moralul meu.

Au urmat doua luni de promovare a reactivilor si consumabilelor de laborator, luni pe care nu cred ca le pot uita.Erau zile in care seara imi faceam bilantul si ma gandeam oare ce mai fac maine, cum pot aduce comenzi. Uneori recunosc, avem sentimentul ca totul in jurul meu se prabuseste. A fost de neimaginat, a fost crunt dar a FOST da? Este important sa constientizam prezentul, sa nu intram in trecut ca si cum suntem acolo.

Deci, in acea vreme nu pot spune ca trecusem prin cursuri de vanzari, management sau orice curs de acest gen, pur si simplu mergeam pe intuitie si acel ceva din  mine care se pare ca a existat tot timpul, acea latura neexplorata pana in acel moment. Aveti idee de puterea extraordinara care exista in fiecare dintre noi?

Au urmat zile negre, dar, asa cum stiti, in spatele intunericului exista intotdeauna lumina astfel incat, promovarile au inceput sa aduca rezultate si astfel afacerea mea a crescut exponential concretizand efortul depus.

Dupa aproximativ opt luni am realizat ca nu mai pot face fata singura si astfel, unul cate unul, au venit langa mine oameni frumosi care m-au ajutat de-alungul acestor ani.

A urmat perioada in care am inceput sa promovez aparatura de laborator , am devenit o echipa mai mare si astfel am ajuns in Sibiu in anul 2006, aici unde, asa cum se zice si este foarte adevarat, unde sunt doi puterea creste, extinzand si mai mult domeniul de activitate cu echipamente pentru testarea materialelor de constructii , materiale didactice.

Aceasta este o scurta poveste a firmei Precisa. Am traversat perioade grele, dupa care au urmat ani frumosi in care afacerea a crescut si acum exista langa mine o ECHIPA careia ii multumesc pentru ca sunt ei, autentici, inventivi si pentru  ca impreuna reusim sa trecem peste orice obstacol.

Multumesc Iasi, Sibiu, Slatina pentru ca suntem impreuna de 16 ani.

Toti avem un rol in acesta lume si poti fi orice dar este important ca in locul in care esti sa fii cel mai bun, sa dai din tine tot ce poti mai mult, sa ai incredere in visul tau, oricare ar fi acela si sa il transformi in realitate.

Aceasta este povestea noastra. Scurta, dar reala. Poti sa ne cauti, noi chiar existam :)

Toate gandurile bune!

One comment

Leave a comment