Dezvoltarea personală reprezintă o necesitate continuă, atât în ceea ce privește evoluția pe plan profesional, cât și efectele acesteia în celelalte planuri – social, profesional, familial. Incapacitatea de adaptare la medii diverse poate duce la frustrare, nemulțumire, în cele din urmă adaptarea fiind una defensivă. Evaluarea prin comunicare interumană este necesară pentru a identifica astfel de atitudini. De exemplu, prin consilierea vizavi de dezvoltarea personală se urmărește identificarea cauzelor și a soluțiilor pentru reintegrarea într-un grup.

Sesiunile de dezvoltare personală vizează aprofundare în aplicarea tehnicilor de comunicare verbale și nonverbale, în dezvoltarea spiritului receptiv și recepționarea corespunzătoare a tulburărilor ce împiedică o dezvoltare propice

O atitudine pozitivă și deschisă este modalitatea de a te integra în diverse medii, de interrelaționare, dar și de a depăși problemele individuale, de a adopta atitudinea potrivită în îndepărtarea piedicilor ce stau în calea progresului pe plan personal, al dezvoltării personale implicit.

Solicita consultanta

Consulting Broshure

Impress clients new and existing with elite business consulting brochures.

DOWNLOAD PDF

Opiniile clientilor