Opinie scrisă de Ana

Nu e usor sa te accepti pe tine

Nu e usor sa te accepti pe tine si sa actionezi asa cum esti tu cu adevarat, tocmai din prisma perceptiilor celor din jurul nostru care ne judeca si ne atentioneaza mereu ca nu suntem conform tiparelor.

Am parcurs un drum greu si anevoios (pot confirma colegii mei de munca), pana cand am ajuns va ma „vad” si sa vad in jurul meu.

Aceasta descoperire a mea, a avut loc la un curs de vanzari organizat de Adriana care nu a fost unul obisnuit… atunci „am vazut” mai mult.

Intotdeauna Adriana ma ajuta sa redevin prezenta si ma linistete printr-o singura imbratisare, este o persoana care ma influeteaza inconstient si imi da putere…..si eu sunt o cersetoare 

Multumesc tuturor circumstantelor care m-au adus sa o cunosc!

Opinie scrisă de Sorina Moldovan

Sunt multe de învățat

Ma bucur ca te-am cunoscut. Am citit si mi-a placut tare mult… sunt multe de invatat. Asa cum am mai spus, esti un om extraordinar. Cu sincera prietenie

Opinie scrisă de Ana-Maria Atanasoaie

Mă bucur că te-am cunoscut!

Draga mea,

Eu sunt una din persoanele care poate sa confirme ca tot ce tu scrii este adevarat si una din persoanele care mereu iti va multumi pentru tot ce ai facut pentru mine. (mai mult…)

Opinie scrisă de Gáspár Előd-László

Rezolvări neașteptate

Salut,

În primul rând aș vrea să-ți mulțumesc pentru feedback-ul tău direct și sincer, eu personal apreciez foarte foarte mult. ????
În al doilea rând aș vrea să-ți mulțumesc pt ajutorul tău pe partea de business și comunicare. (mai mult…)

Opinie scrisă de Ionel Petcu

Mulțumesc!

Sunt oameni care, când intră în casă, scriu cărți.
Sunt oameni care, când ies în lume, schimbă destine. Nu știu dacă despre ei se va scrie vreodată o carte.

Deci îți spun, simplu, mulțumesc!