Salut,

În primul rând aș vrea să-ți mulțumesc pentru feedback-ul tău direct și sincer, eu personal apreciez foarte foarte mult. ????
În al doilea rând aș vrea să-ți mulțumesc pt ajutorul tău pe partea de business și comunicare.

Trebuie să-ți povestesc câteva lucruri ce mi s-au întâmplat azi! E genial!

1. Pe la 13: 30 am avut o provocare → avem o elevă de liceul peda care ne ajută după masa cu copii. Am aflat că s-a îmbolnăvit și nu mai poate să vină. Prima reacție a mea a fost să-l sun pe XY și să-i zic să-și aducă fundul acasă (era plecat la momentul respectiv) → mi-am amintit ce mi-ai zis și am schimbat strategia → i-am scris un sms scurt și la obiect că nu vine tipa și în loc să-i zic ce să facă am pus întrebarea: ce putem face?

Rezultatul?→ M-a sunat XY că ajunge în 30 de minute să ajute ????

2. Am fost la firma despre care ti-am povestit cu propunerea de a face DVD cu filmulețe și poze→ normal poze făcute de mine → ei m-au rugat să parcurg toate pozele făcute de ei și celălalt fotograf și să fac DVD-ul personalizat EU!!! Nici acum nu-mi vine să cred! Și mai este!

3. Ți-am povestit că la începuturi am făcut cu Anna și intermediere forță de muncă. În ultima perioadă mă tot gândeam cum aș putea lua legătura cu firme din Germania. Chiar acum mi-a trimis o firmă un mail că ar vrea să colaboreze ????

Mersi mult încă odată pt. ajutor→ de fiecare dată când vorbim îmi dai o tonă de energie ????

O zi frumoasă în continuare!